Mediatiimit

VS-Mediatiimi on 4H:n ja Vaarojen Sanomien yhteistyössä perustama nuorten toimittajien ryhmä Juuassa, joka tekee lehteen Nuorten Sanomat - sivua. Nuorten Sivulla käsitellään nuorten asioita ja nuorten maailmaa Juuassa.

YK-Mediatiimi on 4H:n ja Ylä-Karjala-lehden yhteistyössä perustama nuorten toimittajien ryhmä Nurmeksessa, joka tekee kerran kuukaudessa, syyskuulta toukokuulle, Nuorten Posti - sivun Ylä-Karjala-lehteen. Nuorten Postissa käsitellään nuorten asioista ja nuorten maailmaa Ylä-Karjalan alueella.

Mediatiimin toimittajille maksetaan juttu- ja kuvapalkkiot korvaukseksi työstä. Juttuaiheet ja kirjoituskerrat sovitaan yhteisessä palaverissa, jossa pääsee itse vaikuttamaan, mistä haluaa kirjoittaa juttuja. Toimittajat voivat kirjoittaa juttuja yksin tai yhdessä. Työhön saa opastuksen lehden toimittajalta. Mediatiimin toimittajan työ on hyvää kirjoitustaidon harjoittelua ja hyvää työkokemusta.

Mediatiimeissä on myös sarjakuvapiirtäjiä, jotka tekevät sovitusti lehden juttuun liittyvän sarjiksen, josta maksetaan sarjispalkkio.

Jos kiinnostuit työstä, hae kotisivujen työhönhakulomakkeella.

Alla olevalla lomakkeella voit lähettää juttuvinkkejä Mediatiimeille.

Juttuvinkki Nuorten sivuille/Nuorten Postiin

Kunta: