Jäsenyys

Pielisen 4H-yhdistys on kansalaisjärjestö. Osa Suomen 4H-liittoa ja tätä kautta yksi maailman 80 eri 4H-järjestöstä. Toimintamme on poliittisesti ja uskonnollisesti riippumatonta. Juuremme ovat Yhdysvalloissa ja 1900 -luvun alussa. Järjestö on olemassa, kun sillä on jäseniä. Se on jäseniään varten. Meille ovat tärkeitä 6-28-vuotiaat nuorisojäsenet, joiden määrän mukaan saamme ison osan rahoitustamme. Olemme lapsia ja nuoria varten.

Jäsenmaksukausi on 1.9. - 31.8. Jäsenmaksu Suomen 4H-liiton hallituksen päätöksen mukaisesti 35 €/ kausi/6-28-vuotias nuori tai aikuinen, tai 70 €/ kausi/jäsenperhe (kaikki perheen 6-28-vuotiaat sekä vanhemmat, samassa osoitteessa asuvat).

Jäsenmaksu sisältää toiminnan lisäksi vakuutuksen 4H-toiminnassa ja jäsenkortin, jolla saa alennuksia ja etuuksia yhdistyksen toiminnassa ja useista yrityksistä.

Jäseneksi voit liittyä liity jäseneksi -sivulta Jäsenyys jatkuu toistaiseksi niin kauan, kunnes ilmoitat lopettavasi jäsenyyden. 

Jos haluat liittyä jäseneksi määräajaksi, ilmoita siitä erikseen 4H-yhdistykseen.

Jos haluat erota jäsenyydestä, teet sen helpoiten täyttämällä lomakkeen eroa jäsenyydestä - sivulta.  Voit toki soittaa tai lähettää sähköpostia.

Muutokset jäsenyyteen onnistuu täällä.