Kerhot

Uusia taitoja ja kavereita 4H-kerhossa

Neliskerhot ovat monitoimikerhoja, joissa tehdään ja opetellaan monenlaisia asioita. Leikkimielistä liikuntaa on kerhoissa joka kerta.

Teemakerhoissa keskitytään tiettyyn asiaan. Kerhoissa on tämän asian osaava ohjaaja/ ohjaajat, joiden ohjauksessa oppii uusia taitoja, joita voi hyödyntää arjessa, mutta myös tulevassa työelämässä.

Järjestämme kerhotoimintaa Juuassa ja Nurmeksessa (sisältäen Valtimon pitäjän).  

Olemme saaneet harrastustoiminnan avustusta kerhotoimintaamme. Juuan kunta tukee kerhotoimintaamme Juuassa. Nurmeksen kaupunki tukee Nurmeksen alueen kerhotoimintaamme.

Kerhokauden 2021-2022 suunnittelu on käynnissä. Tietoja päivitetään kerhojen sivuille sitä mukaa, kun ne varmistuvat.

Ohjauksessa käytetään Tekemällä oppimisen (learning by doing) käytännönläheistä menetelmää.

Kerhotoimintamme on avointa kaikille 6-vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille. Jossain kerhoissa on muita ikärajoituksia, joista on kerrottu kerhon sivulla.

Kerhotoiminnassa huomioidaan Koronan mukanaan tuomat ohjeistukset. Kerhoihin ei voi tulla ilmoittautumatta. Ilmoittautuminen toimintaan on erittäin tärkeää, että voidaan toimia turvallisesti ja kerhoryhmät pysyvät turvallisen kokoisina. Kerhoissa voi käydä tutustumassa, mutta tästä tulee ilmoittaa puh./ whatsapp 040 5819023/ Pirjo.

Kerhoon ilmoittautuneille lapsille/ huoltajille lähetetään ohjeistus turvallisesta kerhotoiminnasta ennen kerhojen alkua.

Nuorisojäsenet ovat tärkeitä järjestölle! Toivomme kovasti, että liitytte yhdistyksemme jäseniksi, koska toimintamme saama valtionavustus perustuu pitkälti nuorisojäsenten määrään. Jäsenyydellä varmistat 4H-toiminnan jatkuvuuden omalla paikkakunnallasi! Tutustu jäsenyyteen täällä

ja jäsenetuihin, joista uusimmat ilmaiseksi lainattava pulmasalkku, sup-laudat ja lumikengät.

Ilmoittautumiset kerhoihin ja palaute alla olevilla lomakkeilla.

Ilmoittautuminen kerhoon

Kunta
Tulee kerhotoimintaan: *
Valokuvaus: *
Kerhoviestintään tehdään usein kerhon oma whatsapp-ryhmä. *

*Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.