Töitä nuorille

Yhdistys työllistää nuoria vuosittain erilaisiin töihin; esimerkiksi istutusalueiden kitkentään, ruoholeikkuuseen, trimmeröintiin, puutarhatöihin, kerho- ja leiriohjaustöihin, marjaseurannan tekijöiksi, säkkikeräyspisteen hoitajiksi ja Mediatiimeihin toimittajiksi ja sarjakuvapiirtäjiksi. 4H-yhdistykseen voit tulla myös TET:iin tai työharjoitteluun. Töitä löytyy siis monelta alalta. Elämyksiä-hankkeemme työllistää myös nuoria.

4H maksaa TES:n mukaisen palkan nuorille, tekee kirjallisen työsopimuksen, opastaa/ kouluttaa nuoren töihin. Nuori saa työstään myös työtodistuksen. 

Työmahdollisuudet ja hakeminen: Juuassa ja Nurmeksessa

Töistä ilmoitetaan myös kotisivujen etusivun Ajankohtaista-laatikossa sekä facebook-sivulla.

Voit lähettää myös avoimen työhakemuksen, vaikka sillä hetkellä töitä ei olisi tarjolla. Meillä on välillä erilaisia keikkatöitä, joihin on mahdollista työllistyä.

Olemme mukana Nurmeksen työllistymispolussa.

4H-yrittäjyys

Voit työllistää itsesi myös 4H-yrittäjänä ja saada 200/ 250 euron yrityssetelin uuden 4H-yrityksen perustamiseen.

Tarjolla on myös valmiita ja testattuja yrityskonsepteja. 

Mediatiimit

Mediatiimit ovat Pielisen 4H:n ja Juuan ja Nurmeksen paikallislehtien yhteistyössä perustamia nuorten toimittajien ryhmiä, joissa tehdään nuorten maailmaa koskevia juttuja nuorten omille sivuille . Jutuista ja sarjiksista maksetaan palkkiot. 

Kerhonohjaajaksi

4H-kerhonohjaajina voi toimia aikuinen tai yli 15-vuotias nuori, joka on kiinnostunut ryhmän ohjauksesta, lasten kanssa tekemisestä ja pienestä taskurahasta.

Kerhon ohjaajaksi valitulta edellytetään Osaava kerhonohjaaja-koulutuksen käymistä ja rikosrekisteriotteen (lasten ja nuorten kanssa toimimista varten) toimittamista. Koulutus järjestetään uusille ohjaajille alkusyksystä.

Kurssit ovat ilmaisia kerhonohjaajille ja niistä saa kurssitodistuksen. 

Nuorille kerhonohjaajalle maksetaan ohjauksesta neuvonta-alan tes:n mukaista palkkaa. Yli 28-vuotiaille aikuisille maksetaan VIP-sopimuksen mukaisesti kerhonohjauspalkkio. Kerhonohjauksesta saa työtodistuksen ja hyvää  työkokemusta, josta on etuja pyrkiessä opiskelemaan mm. hoito- ja opetusalalle.

Lisätietoa ja kerhonohjaaja materiaaleja.