Ruokakoululeirit

Ruokakoululeirit eivät toteudu vähäisten leiri-ilmoittautumisten vuoksi.

Ruokakoulupäiväleirit sisältävät ruoanlaittoa, leipomista ja liikuntaa sekä maatilaretken. Päivittäin valmistetaan yhdessä lounas ja välipala, jotka nautitaan yhdessä. Leiriviikon teemana on lähiruoka. Yhdistyksemme Ruokakoulupäiväleirit ovat kesäloman ensimmäisellä viikolla maanantaista perjantaihin 3.-7.6.2024 klo 9-15 Poikolan koululla Juuassa ja Valtimolla (paikka joko nuokkari tai koulun kotitalousluokka). 

Juuan leirin ohjaajina toimivat Jaana Tiainen ja Tytti Rantala. Valtimon leirin ohjaajina Martta Könttä ja Emmi Korhonen.

Leiriviikon hinta on 70 €. Uudet 4H-jäseniksi liittyvät saavat jäsenmaksun suuruinen (40 €) alennuksen leirimaksusta.  Leiritoimintaan on saatu avustusta Itä-Suomen AVI:lta. Nurmeslaiset voivat hyödyntää kaupungin juniorkorttia leirimaksun maksamiseen.

Jäsenenä pääsee osallistumaan edullisemmin moniin 4H-toimintoihin, saa ilmaiseksi käyttöönsä mm. erilaisia liikunta- ja retkeilyvälineitä, lasten synttäreille sopivan pulmapelisalkun ja alennuksia eri yrityksistä. Tutustu jäsenetuihin tästä linkistä.  Käytössämme on sähköinen jäsenkortti, jonka saa helposti käyttöön omaan puhelimeen. Jäseneksi voit liittyä tämän linkin kautta. 

Leirille otetaan 12 lasta. Leiriläisen alaikäraja on 7-vuotta. Leirit toteutuvat vähintään kuudella osallistujalla. 

Lisätietoa Ruokakoululeireistä täältä.

Ilmoittautumisaikaa on jatkettu! Ilmoittautumiset leireille 22.5.-24 mennessä alla olevalla lomakkeella. Täytäthän ilmoittautumislomakkeen huolella!

Ilmoitamme jo ilmoittautumisaikana niille, jotka joutuvat varasijoille.

Turvallisuusasioihin voit tutustua tarkemmin tästä linkistä. Leirille tehdään ohjaajien kanssa erillinen turvallisuussuunnitelma. Leiriläiset ovat tapaturmavakuutettuja leirin aikana.

Toiminnassa huomioidaan tietosuojalaki ja sen pohjalta tehdyt tietosuojaselosteet.

Leirikirje maksuohjeineen lähetetään ilmoittautumisajan jälkeen, viikolla 25, sähköpostitse leiriläisille sekä lisätään tähän leirisivulle pdf-muotoisena liitteenä.

Ilmoittaudun
Haluan liittyä 4H-jäseneksi
Lastani saa valokuvata leirin aikana ja valokuvia saa käyttää 4H-järjestön julkaisuissa?
Leirillä saattaa käydä paikallislehden tai muun median edustaja. Saako leiriläinen olla haastateltavana ja kuvattavana näissä tilanteissa ja onko median lupa käyttää haastatttelu- ja kuvamateriaalia julkaisuissaan?

*Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.