Jäsenedut

4H-jäsenenä pääset osallistumaan kerhotoimintaan ja koulutuksiin edullisemmin, voit osallistua 4H-vaihtoihin, ryhtyä isäntäperheeksi vaihdokille ja toimia 4H-yrittäjänä. Monet yritykset tarjoavat 4H-jäsenille myös etuja. Yhdistys palkitsee vuosittain aktiivisia jäseniä stipendein sääntömääräisen kokouksen yhteydessä.

Valtakunnalliset jäsenedut löytyvät tämän linkin alta.

Alueelliset ja paikalliset jäsenetuliikkeet

HELIOS VALOKUVAUSLIIKE, Koskikatu 5, Joensuu, 10 % alennus
Lisätiedot: Normaalihintaiset valokuvat ja valokuvaustarvikkeet (ei koske kameroita ja vastaavia laitteita). Jäsenetu toistaiseksi.

KUVANMAAILMA (valokuvausliike), Siltakatu 14, Joensuu , 10 % alennus normaalihintaisista kuvatuotteista. Jäsenetu toistaiseksi.

TIMANTTISET KULTA-CENTER, Kauppakeskus Prisma,  15 % alennus normaalihintaisista tuotteista, ei koske älykelloja. Jäsenetu toistaiseksi.

MATKAILUTILA PAIMENTUPA , KOLI, p.  +358(0)400 802 7092 € alennus maasto- ja kenttäratsastuksesta. Alennus on voimassa toistaiseksi.

JUUAN KUVAPALVELU, p. 010 835 4004, 10% alennus norm. hint. valokuvista. Alennus on voimassa toistaiseksi.

NUORISO- JA MATKAILUKESKUS HYVÄRILÄ OY, Nurmes, ​-2 euron alennus Kartanohotellin ravintolan noutopöytäruokailusta ja 30%:n alennus majoituksesta. Alehintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Alennus on voimassa toistaiseksi.

KOLME SISARTA, Nurmes, -10 % normaalihintaisista tuotteista (ei koske lahjakortteja eikä elokuvalippuja). Alennus voimassa toistaiseksi.

KONEVA OY, Nurmes, -15 % normaalihintaisista tuotteista (ei koske värikasetteja, laitteita, töitä, tulostus- ja kopiopalvelua, eikä omista kuvista tehtäviä tuotteita). Alennus voimassa toistaiseksi.

E. SAASTAMOINEN OY, Nurmes, -5% normaalihintaisista tuotteista. Alennus on voimassa toistaiseksi.

KIRJAKAUPPA SANANHELINÄ, -10% kaikista ostoista. Alennus on voimassa toistaiseksi.

Optikkoliike Durchman, 5 % alennus normaalihintaisista tuotteista. Alennus on voimassa toistaiseksi.

Marjapaikka Haverinen, -10 % alennus lahjatavaroista ja taimista. Alennus on voimassa toistaiseksi.