Nurmeksen Moottorikerho

Nurmeksen Moottorikerho kokoontuu tiistaisin 19.9. alkaen klo 18.00-19.30 Nurmeksen Mikroautokerhon tiloissa, LVI-talossa, Rauhalantiellä. Syyskausi 19.9.- 28.11 lukuun ottamatta syyslomaviikkoa 42. Kevätkausi 9.1.-23.4 lukuun ottamatta talvilomaviikkoa 10.

Alaikäraja toimintaan on 10 vuotta. Huoltajan kanssa voi tulla nuoremmatkin mukaan. 

Kerho on nyt täysi. Ilmoittautumisia otetaan varasijoille. Mukaan pääsee vielä, jos huoltaja on kerholaisen kaverina kerhoissa.

Jos ei ole omia kulkuneuvoja laitettavaksi, tekemistä löytyy mikroautojen parissa tai ohjaajan varastoista löytyvien ajokkien ym.  laittamisessa. Kerhon toimintaan kuuluu ajaminen vain moottoriajokkien huoltoon ja korjaukseen liittyvään testaamiseen. Ryhmä voi järjestää ajotoimintaa Mikroautokerhon ja oman vapaa-ajan puitteissa, mutta se ei kuulu 4H-toimintaan eikä ole 4H-vakuutusten alaista.  

Kerholaisilla on voimassa tapaturmavakuutus 4H:n puolelta kerhoaikana ja suorilla kerhomatkoilla kodin ja kerhopaikan välillä.

Kerhotoiminnan tilat ja ohjaus tulee Nurmeksen Mikroautokerholta. Ohjaajana toimii Jari Vaahersola.

Kerhomaksu on 50 euroa, josta 4H-jäsen saa jäsenmaksun suuruisen alennuksen. 4H-jäsenmaksu (1.9.-23 lähtien 40 euroa/jäsen tai 85 euroa/ perhe).   Ellei halua jäseneksi, voi maksaa myös kerhomaksuna 50 euroa, mutta ei pääse hyötymään jäseneduista. Tarvittavat osat ja aineet hankkii jokainen itse. 

Kerhon toimintaan on saatu Itä-Suomen AVI:n harrastustoiminnan avustusta.

Nurmeksen kaupungin juniorkorttia voi käyttää kerho- ja jäsenmaksun maksamiseen. Juniorkortti tulee lähettää postitse tai hyvälaatuisena kuvana sähköpostitse tai whatsapp-viestillä heti kerhon alettua, jotta se voidaan huomioida laskutuksessa. 

Ilmoittautumiset 15.8. alkaen Kerhot-sivun lomakkeella (lomake on sivun alareunassa)!