Ponileiri

Leiri on täysi. Otamme ilmoittautumisia nyt varasijoille.

Ponipäiväleiri pidetään ensimmäisellä koululaisten kesälomaviikolla ma-pe 3.-7.6. -24 klo 9-15  Mannen Ratsutilalla.

Leirillä hoidetaan poneja ja hevosia, ratsastetaan, ajetaan kärryillä ja opitaan poneista, hevosista ja niiden hoidosta. Leirillä tarjotaan yksi lämmin ruoka päivittäin. Omia välipaloja voi ottaa leirille. 

Leirin hinta on 100 €. Uudeksi 4H-jäseneksi liittyvä saa jäsenmaksun (40 €) verran alennusta leirimaksusta. 

Jäsenenä pääsee osallistumaan edullisemmin moniin 4H-toimintoihin, saa ilmaiseksi käyttöönsä mm. erilaisia liikunta- ja retkeilyvälineitä, lasten synttäreille sopivan pulmapelisalkun ja alennuksia eri yrityksistä. Tutustu jäsenetuihin tästä linkistä.  Käytössämme on sähköinen jäsenkortti, jonka saa helposti käyttöön omaan puhelimeen. Jäseneksi voit liittyä tämän linkin kautta. 

Tähän leiriin on saatu harrastustoiminnan avustusta Itä-Suomen AVI:lta. 

Leirille otetaan max. 14 lasta. Leiriläisen alaikäraja on 7-vuotta.

Ilmoittautumiset leirille 15.5.-24 mennessä. Täytäthän ilmoittautumislomakkeen huolella!

Ilmoitamme jo ilmoittautumisaikana niille, jotka joutuvat varasijoille.

Turvallisuusasioihin voit tutustua tarkemmin tästä linkistä. Leirille tehdään ohjaajien ja tallin kanssa erillinen turvallisuussuunnitelma. Leiriläiset ovat tapaturmavakuutettuja leirillä.

Toiminnassa huomioidaan tietosuojalaki ja sen pohjalta tehdyt tietosuojaselosteet.

Leirikirje maksuohjeineen lähetetään ilmoittautumisajan jälkeen, viikolla 21, sähköpostitse leiriläisille sekä lisätään tähän leirisivulle pdf-muotoisena liitteenä.

Ilmoittautuminen Ponileirille 2024 

Haluan liittyä 4H-jäseneksi
Leirillä otetaan valokuvia ja videokuvaa 4H-järjestön käyttöön. Saako leiriläistä kuvata ja käyttää kuvia 4H-järjestön julkaisuissa?
Leirillä saattaa käydä paikallislehden tai muun median edustaja. Saako leiriläinen olla haastateltavana ja kuvattavana näissä tilanteissa ja onko median lupa käyttää haastatttelu- ja kuvamateriaalia julkaisuissaan?

*Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.