Eläinpäiväleiri

Eläinpäiväleiri on ma-pe 10.-14.6. -24 klo 9-15 Kankaan tilalla Juuassa.

Leirillä hoidetaan tilan eläimiä, leikitään ja liikutaan. Leirillä tarjotaan yksi lämmin ruoka päivittäin. Omia välipaloja voi myös ottaa mukaan.  

Leirin ohjaajina toimivat Kankaan tilan yrittäjä-emäntä Sannamari Kangas ja Tytti Rantala.

Leirin hinta on 70 €. Uudeksi 4H-jäseneksi liittyvä saa jäsenmaksun (40 €) verran alennusta leirimaksusta. 

Jäsenenä pääsee osallistumaan edullisemmin moniin 4H-toimintoihin, saa ilmaiseksi käyttöönsä mm. erilaisia liikunta- ja retkeilyvälineitä, lasten synttäreille sopivan pulmapelisalkun ja alennuksia eri yrityksistä. Tutustu jäsenetuihin tästä linkistä.  Käytössämme on sähköinen jäsenkortti, jonka saa helposti käyttöön omaan puhelimeen. Jäseneksi voit liittyä tämän linkin kautta. 

Leirille otetaan max. 12 lasta. Leiri toteutuu kuudella (6) leiriläisellä. Alaikäraja leirille on 7 - vuotta. Leiritoimintaan on saatu harrastustoiminnan avustusta Itä-Suomen AVI:lta.

Ilmoittautumiset leirille 15.5.-24 mennessä.  Täytäthän ilmoittautumislomakkeen huolella!

Ilmoitamme jo ilmoittautumisaikana niille, jotka joutuvat varasijoille.

Turvallisuusasioihin voit tutustua tarkemmin tästä linkistä. Leirille tehdään erillinen turvallisuussuunnitelma. Leiriläiset ovat vakuutettuja leirin aikana.

Toiminnassa huomioidaan tietosuojalaki ja sen pohjalta tehdyt tietosuojaselosteet.

Leirikirje maksuohjeineen lähetetään ilmoittautumisajan jälkeen, viikolla 22 perjantaihin mennessä sähköpostitse leiriläisille sekä lisätään tähän leirisivulle pdf-muotoisena liitteenä.

Leiri on täysi! 

Haluan liittyä 4H-jäseneksi
Leirillä otetaan valokuvia ja videokuvaa 4H-järjestön käyttöön. Saako leiriläistä kuvata?
Leirillä voi käydä paikallislehden tai median edustaja. Saako leiriläistä haastatella ja kuvata heidän toimestaan ja hyödyntää heidän julkaisuissaan?

* merkityt kohdat ovat pakollisia