Yritystä Somesta - hanke

Etsitään yhdessä Yritystä Somesta!

Digitaalisten palveluiden ja sosiaalisen median kehittyminen luo jatkuvasti uusia mahdollisuuksia työllistymiseen ja yrittäjyyteen myös maaseudulla.

Yritystä Somesta -hankkeessa etsitään yhdessä nuorten kanssa digi- ja someosaamiseen perustuvia yrittäjyyden ja työllistymisen mahdollisuuksia. Nuorten osaaminen on usein hyödyntämätön mahdollisuus, myös tienaamisen kannalta! 

Hankkeessa mukana olevat nuoret tuottavat alueemme yrityksille ja yhteisöille räätälöityjä www- ja somemarkkinoinnin palveluita. Kehitämme samalla yritysohjaajien ja mentoreiden verkostoa nuorten yrittäjien tueksi.

Nuorten tuottamia palveluita on jatkossa tarjolla myös kansalaisille mahdollistamaan esimerkiksi verkkopalveluiden ja digitaalisten laitteiden sujuvaa käyttöä arjessa!

 

Sinussa on yritystä, eikä yksin tarvitse yrittää!

Alueemme nuoret ovat perustaneet innokaasti uusia 4H-Yrityksiä ja tällä hetkellä aluella on noin 30 toimivaa 4H-yrittäjää. Vaikka 4H-yrittäjyys on yrittäjyyden "harjoittelua" on toiminnan starttaamiseksi tarjolla myös kuntien yritysseteleitä arvoltaan 200-250€.

Yrittäjyyden ei siltikään tarvitse olla kovin vakavaa, vaan yrittäjyyttä kannattaa kokeilla omien harrastusten ja mielenkiinnon pohjalta. 4H-yrittäjyys on itsenäistä tulonhankintaa, jossa nuoren tukena on 4H-yritysohjaaja! Katso lisätietoja 4H-Yrityksestä Suomen 4H:n sivuilta.

 

Yritystä Somesta -hankkeen yhteistyökumppanit:

Nurmeksen Yrittäjät ry

Juuan Yrittäjät ry

MTK-Juuka

MTK-Pielinen

Juuan kunta

Nurmeksen kaupunki 

Hyvärilän Nuoriso- ja matkailukeskus

Metsäkartanon Nuoriso- ja matkailukeskus

 

Hankkeen päärahoittaja on Vaara-Karjalan Leader ry

 

Yhteydenotot ja lisätiedot:

 

Sauli Yli-Hakola

nuorisoyritysvalmentaja 

Yritystä Somesta -hanke

Pielisen 4H-yhdistys ry (Juuka Nurmes ja Valtimo)

 

Puhelin & WhatsApp: 045 123 8818

Mail: yritysta.somesta(a)gmail.com

 

facebook | YouTube | Instagram | Twitter

 

 

 

 

 

Yritystä Somesta