Yritystä Somesta - hanke

Yritystä Somesta toimii Juuan, Nurmeksen ja Valtimon alueella

Vaara-Karjalan LEADER ryEuroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto


Yritystä Somesta!

 

Digitaalisten palveluiden ja sosiaalisen median kehittyminen luo jatkuvasti uusia mahdollisuuksia työllistymiseen ja yrittäjyyteen myös maaseudulla.

Yritystä Somesta -hankkeessa etsitään yhdessä nuorten kanssa digi- ja someosaamiseen perustuvia yrittäjyyden ja työllistymisen mahdollisuuksia. Nuorten osaaminen on usein hyödyntämätön mahdollisuus, myös tienaamisen kannalta! 

Hankkeessa mukana olevat nuoret tuottavat alueemme yrityksille ja yhteisöille räätälöityjä www- ja somemarkkinoinnin palveluita. Kehitämme samalla yritysohjaajien ja mentoreiden verkostoa nuorten yrittäjien tueksi.

Nuorten tuottamia palveluita on jatkossa tarjolla myös kansalaisille mahdollistamaan esimerkiksi verkkopalveluiden ja digitaalisten laitteiden sujuvaa käyttöä arjessa!

Nuori, tule mukaan! Pääset oppimaan mm. media- ja viestintätaitoja sekä kokeilemaan yrittäjyyttä valmennustemme kautta! 4H:n kautta voit saada myös valmiita työkeikkoja! Lisäksi mahollisuus osallistua kansainvälisille leireille Suomessa ja ulkomailla syksyllä 2018!

Mukanaoleville yrityksille tarjoamme mahdollisuutta saada osaavia, innokkaita ja vastuullisia nuoria 4H-yrittäjiä tuottamaan vaikkapa yrityksenne some-kanavien sisältöjä. Palvelu räätälöidään ja hinnoitellaan jokaisen asiakkaan yksilökohtaisen toiveen sekä nuoren ohjaustarpeen mukaan!

 

Sinussa on yritystä!

 

Alueemme nuoret ovat perustaneet innokaasti uusia 4H-Yrityksiä ja tällä hetkellä aluella on noin 30 toimivaa 4H-yrittäjää. Vaikka 4H-yrittäjyys on yrittäjyyden "harjoittelua" on toiminnan starttaamiseksi tarjolla myös kuntien yritysseteleitä arvoltaan 200-250€.

Yrittäjyyden ei siltikään tarvitse olla kovin vakavaa, vaan yrittäjyyttä kannattaa kokeilla omien harrastusten ja mielenkiinnon pohjalta. 4H-yrittäjyys on itsenäistä tulonhankintaa, jossa nuoren tukena on 4H-yritysohjaaja! Katso lisätietoja 4H-Yrityksestä Suomen 4H:n sivuilta.

 

Yhteydenotot ja lisätiedot marraskuun loppuun 2018 saakka (tämän jälkeen toiminnanjohtaja Pirjo):

Sauli Yli-Hakola

nuorisoyritysvalmentaja 

Yritystä Somesta -hanke

Pielisen 4H-yhdistys ry (Juuka Nurmes ja Valtimo)

 

Puhelin & WhatsApp = toiminnanjohtaja

Mail: pielinen@4h.fi

 

Yritystä Somesta -hankkeen yhteistyökumppanit:

Nurmeksen Yrittäjät ry ja Juuan Yrittäjät ry

MTK-Juuka ja MTK-Pielinen

Juuan kunta ja Nurmeksen kaupunki 

Hyvärilän Nuoriso- ja matkailukeskus

Metsäkartanon Nuoriso- ja matkailukeskus

 

Hankkeen päärahoittaja on Vaara-Karjalan Leader ry

 

 

facebook | YouTube | Instagram | Twitter