Töitä valtimolaisille nuorille

Kesätöitä 2019 tarjolla 4H-yrittäjinä toimiville 2-3 kunnan kesäsomettajalle sekä 2 Puukoulun kahvilan pitäjälle. 

Palkkaamme myös yhden 18-vuotta täyttäneen ja yhden väh. 15-vuotiaan nuoren Ruokakoulu-päiväleirin ohjaajaksi ma-pe 3-7.6.2019 edellyttäen että saamme harrastustoiminnan avustustusta tähän Itä-Suomen AVI:lta. Työaika 7 tuntia/ pv. Palkka alan tes:n mukainen. Työpaikka sijaitsee Valtimon Nuokkarilla.

Palkkaamme vuosittain kerhokaudeksi syyskuun alusta toukokuun loppuun kaksi vähintään 15-vuotiasta kerhonohjaajaa Valtimon Neliskerhoon.

Palkkaamme vuosittain yhden valtimolaisen vähintään 13-vuotiaan nuoren YK-Mediatiimin toimittajaksi tekemään juttuja toimittajana Valtimon nuorista ja nuorille ajankohtaisista aiheista Ylä-Karjala-lehden Nuorten Posti-sivulle. Mediatiimi on yhteistyötä Ylä-Karjala-lehden kanssa.

Tällä hetkellä meillä ei ole töitä, mutta voit ottaa yhteyttä, jos olet kiinnostunut töistä ja tienestistä, niin mietitään, josko keksittäisiin jotain.

 

 

Tällä lomakkeella voit ilmaista kiinnostuksesi toimia jossakin yllämainituista tehtävistä. Tämä ei sido sinua vielä mihinkään. Täytä ja lähetä, niin palataan asiaan.

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.