Nurmes

Työllistämme nuoria Nurmeksessa seuraavasti:

- Ruokakoulu-päiväleirin ohjaajiksi Valtimolle 2 henkilöä (toinen väh. 18-v ja toinen vähintään 15-v) ajalle 7.-11.6.2021 . Työaika 35 tuntia. Palkka neuvonta-alan tes:n mukaan. Haku päättyy 15.4.2021.

- Marjaseurantatyöntekijä, jonka tehtäviin kuuluu mustikan, puolukan ja lakan satoarviotyöt (koealojen perustaminen, kukkien, raakileiden ja marjojen laskenta koealoilta ja ilmoittaminen digitaalisesti Luke:lle. Työhön liittyen järjestetään keväällä etäkoulutus. Työ sopii luonnossa viihtyvälle ja tarkalle henkilölle, joka ei pelkää liikkua yksin luonnossa. Työ on itsenäisesti tehtävää. Eduksi katsotaan, jos koealat pystyy tekemään perheen tai tuttujen metsiin. Alaikäraja työhön on 15-vuotta. Palkka on kaikkien kolmen marjaseurannan osalta yhteensä 350 euroa. Haku työhön on 15.4.2021 mennessä.

- Vähintään 17-vuotiaan ohjelmapalvelusuunnittelijan Elämyksiä-hankkeeseen kahdeksi kuukaudeksi kesällä 2021. Neuvonta-alan tes:n mukainen palkka. Palkattavalta edellytämme luovuutta ja itsenäistä työotetta. Haku päättyy 15.3.2021.

- Mediatiimin toimittajiksi (juttujen kirjoittaminen Ylä-Karjala-lehden Nuorten Posti-sivulle) syksystä kevääseen ; juttu- ja kuvapalkkiot. 

- Syyskuun alusta kerhonohjaajiksi eri kerhoihin, palkka neuvonta-alan tes:n mukainen. Palkkaamme mm. vuosittain syyskuun alusta toukokuun loppuun kaksi vähintään 15-vuotiasta kerhonohjaajaa Valtimon Neliskerhoon.

-Voit työllistää itsesi myös 4H-yrittäjänä ja saada 250 euron yrityssetelin uuden 4H-yrityksen perustamiseen. Yrittäjyydestä kiinnostuneille on tarjolla myös valmiita ja testattuja yritysideoita. 

Haen 4H:lta töitä Nurmeksesta 

*Tähdellä merkityt pakollisia