Metsänväen jäljillä -seikkailut Nurmeksessa

Metsänväen jäljillä seikkailut ovat tilattavissa kesällä 2022.

Metsänväen jäljillä -kierroksia löytyy kahdenlaisia. Toinen kierroksista on 5–12-vuotiaille suunnattu opastettu kierros. Kierroksella tutustutaan karjalaisuuteen ja Nurmeksen kauniiseen luontoon toiminnallisten tehtävien avulla. Kierrosta voi varata ryhmille myös erikseen. Kierroksen suositeltu ryhmäkoko on 2-6 lasta. Kestoa kierrokselle tulee noin 1,5 tuntia. Kierroksen hinta on 10€/lapsi ja maksu tapahtuu käteisellä kierroksen alussa. Hintaan sisältyy opastus, lopun palkinto ja kunniakirja.  

Toinen kierroksista on Seppo.io pohjainen kierros yli 12-vuotiaille. Kierros käydään oman ryhmän kanssa Seppo.io palvelun kautta. Kierroksen varrella on toiminnallisia tehtäviä ja erilaisia kysymyksiä. Ohjaajat vetävät kierrosta puhelimen välityksellä ja ovat opastamassa kierroksen alussa ja lopussa.  Ryhmässä täytyykin olla ainakin yksi älypuhelin. Suositeltu ryhmäkoko kierrokselle on 2-6 ihmistä. Kierros kestää noin tunnin. Kierroksen hinta on 8€/henkilö ja maksaminen käteisellä kierroksen alussa. Hintaan sisältyy alun opastus, pelialusta, tehtävät matkan varrella ja lopun palkinto. 

Molempien kierrosten lähtöpaikka on Bomban kylpylähotellin ranta ja kierrokset päättyvät Hyvärilän rantaan. Kierrosten varaukset viimeistään edeltävänä iltana viestillä tai soittaen numeroon 045 2018177.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.