Töitä nuorille

Työllistämme nuoria Nurmeksessa seuraavasti:

- Ponipäiväleirille 1-2 ohjaajaa (väh. 15-v) kesäkuun ensimmäiselle viikolle; työaika 5 pv, 30 tuntia (oltava hyvät hevos- ja ratsastustaidot ja tunnettava Mannen Ratsutilan hevoset ja toimintatavat); palkka neuvonta-alan tes:n mukainen

- Palkkaamme yhden 18-vuotta täyttäneen ja yhden väh. 15-vuotiaan nuoren Ruokakoulu-päiväleirin ohjaajaksi Valtimolle. Työaika 30 tuntia/viikka. Palkka alan tes:n mukainen.

- palkkaamme 1 nuoren tekemään marjaseurantaa Digimasi-hankkeelle; työtehtäviin kuuluu koealojen perustaminen metsään ja näiltä kukkien, raakileiden ja marjojen laskeminen mustikka- ja puolukkasatotutkimusta varten LUKE:lle. Tehtävästä on urakkapalkka 100 euroa/ marjalaji, joka kattaa hyvin menetetyn vapaa-ajan.

- Mediatiimin toimittajiksi (juttujen kirjoittaminen Ylä-Karjala-lehden Nuorten Posti-sivulle) syksystä kevääseen kausi 2020-2021; juttu- ja kuvapalkkiot

- syyskuun alusta 2020 kerhonohjaajiksi eri kerhoihin,palkka neuvonta-alan tes:n mukainen. Palkkaamme mm. vuosittain syyskuun alusta toukokuun loppuun kaksi vähintään 15-vuotiasta kerhonohjaajaa Valtimon Neliskerhoon.

- Elämyksiä - hankkeen työt

Voit työllistää itsesi myös 4H-yrittäjänä ja saada 250 euron yrityssetelin uuden 4H-yrityksen perustamiseen. Yrittäjyydestä kiinnostuneille on tarjolla myös valmiita ja testattuja yritysideoita. Etsimme mm. Ikolan Museon kesäkahvilaan kesäkahvilayrittäjiä ja kesäsomettajayrittäjiä hoitamaan Nurmeksen kaupungin kesäsometuksia. 

 

Haen 4H:lta töitä

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

PDF-tiedostoNurmeksen työllistämispolku 2019.pdf (2.5 MB)
Nurmeksen työllistämispolku 2019