Töitä nuorille

Tarjolla takuulla monipuolista ja vaihtelevaa kesätyötä! Työllistämme Pohjois-Karjalan Osuuspankin tuella yhden 15-17-vuotiaan nuoren 4H-kesäohjaajaksi ajalle 1.-12.6.2020. Työaika on 6 tuntia/pv maanantaista perjantaihin. Työ on monipuolista; Ensimmäisellä työviikolla Ruokakoulu-leirin apuohjaustehtäviä, kesätoiminnasta somettamista, hieman piha- ja ruohonleikkuutehtäviä sekä toiminnanjohtajan avustavia töitä. Työ sijoittuu Juukaan, josta voi olla liikkumista toiminnanjohtajan mukana Nurmeksen alueella.

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi 19.4.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen pielinen@4h.fi.

Työllistämme nuoria myös:

- syyskuun 2020 alusta kerhonohjaajiksi eri kerhoihin

- Ruokakoulu-päiväleirin ohjaajaksi yksi kesäkuun ensimmäiselle viikolle (ruoanlaitto- ja leipomistaidot tarpeen, nuorella ohjaajan vastuulla on erityisesti leiriläisten liikuttaminen); työaika 5 pv, 30 tuntia. PESTI ON TÄYTETTY!

- ruohonleikkaaja; Kotiseututalon ja Pielisen Museon pihojen ruohonleikkaus koko kesän, noin 8 tuntia/viikko.

- roskien keruu toukokuussa Juuan taajaman pääteiden varsilta. Työ sopii 2-4 nuorelle ja se tehdään joku lauantai. Työ on alihankintana Savon kuljetukselle.

- trimmeröijä (4H:n polttomoottorikäyttöisellä trimmerillä); kesäkuun ja heinäkuun alussa ruohonleikkuun jälkeinen trimmeröinti Juuan taajaman pääteiden varsilta; työaika yhteensä noin 40 tuntia. Työ on alihankintana Savon kuljetukselle.

- istutusalueiden kitkentätyö Juuan taajaman pääteiden varsilla (; työaika yht. noin 40 tuntia kesäkuun ja heinäkuun alussa. Sopii 2-3 nuorelle. Työ on alihankintana Savon kuljetukselle.

- Mediatiimin toimittajiksi syksystä 2020 kevääseen 2021(maksetaan juttu- ja kuvapalkka)

- Elämyksiä - hankkeemme työt

Laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen pielinen@4h.fi.

Voit työllistää itsesi myös 4H-yrittäjänä ja saada 200 euron yrityssetelin uuden 4H-yrityksen perustamiseen.

Tarjolla on myös valmiita ja testattuja yrityskonsepteja.