Töitä nuorille

25.2.2020: Emme etsi enää uusi työntekijöitä hankkeelle, koska olemme löytäneet kolme sopivaa ohjelmasuunnittelijaa, jotka ovat töissä 1.6.-31.7.2020.

 

Etsimme luovia, idearikkaita, itsenäiseenkin työhön sopivia nuoria ohjelmapalveluiden suunnittelijoiksi ja toteuttajiksi hankkeeseemme. Ikää tulisi olla vähintään 15-vuotta, mutta ei yli 28-vuotta.

Etsimme Juukaan yhtä nuorta suunnittelemaan ja toteuttamaan Pakohuonepeliä Kivikeskukseen. Työ voi alkaa kevättalvella ja olla sivutoimista opiskelun ohessa tai määräaikainen 1 kk työsuhde kesäkuun ajan. Jos on kiinnostusta ja osaamista kehittää muitakin ohjelmapalveluja, työpesti voi olla pidempikin. Maksamme neuvonta-alan työehtosopimuksen mukaisen palkan. Tätä voi hyödyntää myös opinnäytetyön tai harjoittelun tekoon.

Pakohuoneen suunnittelu ja toteutus voi tulla myöhemmin hankkeen aikana Nurmekseenkin.

Etsimme  Juukaan sekä Nurmekseen useampia nuoria suunnittelemaan lasten ohjelmallisia synttäreitä, Puu-Nurmeksen lasten seikkailua, Valtimon ja Juuan ohjattuja museokierroksia, Joulupolkua ja Ellinpäivien lasten seikkailua, ohjattuja aktiviteettaja Hyvärilään. Pestien pituus riippuu siitä mitä haluaisit näistä suunnitella ja toteuttaa. Tai olisiko sinulla ihan oma ohjelmaidea, minkä haluaisit suunnitella ja toteuttaa. Maksamme neuvonta-alan työehtosopimuksen mukaisen palkan näistäkin töistä. Näitäkin voi hyödyntää myös opinnäytetyön tai harjoittelun tekoon. Työ voi alkaa kevättalvella 2020 opiskelujen ohessa tai olla määräaikainen 2-8 vkoa kesäkuun alusta lähtien.

Itsenäinen suunnittelutyö (edellyttää soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta) 1-2 kk neuvonta-alan tes:n mukaisesti N2 palkkaluokka = 1716,45 euroa/kk.

Huom.! Ihan yksin ei tarvitse tehdä töitä. Apuna hankkeen valmentajat ja tj Pirjo.

Laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen pielinen@4h.fi. Haku on päällä niin kauan kunnes löydetään sopivat työntekijät.